Пријавувањето за ENGAGE конференцијата е на прашалникот подолу. Ве молиме да се пријавите само доколку планирате да присуствувате на настанот. Оние кои нема да успеат да се регистрираат додека е отворена регистрацијата, ќе можат да го следат настанот преку видео  стрим.